torsdag 26 mars 2015

Torsdag 26/3

Morgonen har återigen gått i påskpysslandets tecken. Vi har satt trådar i våra målade kottar och hängt upp dessa i vårt påskris inne på myran tillsammans med påskfjädrar. Barnen valde själva vilka färger vi skulle ha och var de ville sätta sina fjädrar. Barnens påskris finns att beskåda i fönstret. 



När vi var klara passade vi på att dansa lite till olika Astrid Lindgren-sånger en aktivitet barnen aldrig tycks få nog av. Idag var det dessutom dags för de äldre barnen på Småkrypen att besöka Humlan igen. På grund av sjukdom hade vi bara en tjej från Myran som traskade ner för att träffa sina nya kamrater och fröknar.




Det blev dock en spännande första träff på Humlan. Barnen på Ängshumlan stod och välkomnade oss i hallen. Efter att ha haft gemensam samling med alla nya kompisar och sjungit ett gäng namn- och lära kännasånger fick vi kika runt på de olika lekmiljöerna på Humlan. En del barn pärlade, målade eller degade också. 






Nu har gänget som är kvar på Småkrypen gått ut på gården för att leka och även här finns det goda möjligheter att påskpyssla. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar