tisdag 24 mars 2015

Tisdag 24/3

Idag har det varit full fart på Myran. Vi började med att görs färdigt vår fina kvadrat som vi jobbat med tidigare. I dag limmade vi fast mindre men färgglada kvadrater i vår stora. Snygg blev det minnsan. 


När vi var klara med detta laddade vi depåerna med lite god frukt för att sedan ge oss i kast med årets påskpyssel. Vi tog tillvara på alla kottar som vi hittade i skogen förra veckan. Dessa målades med stor inlevelse, men det där med att påsksaker ska vara gula höll barnen inte med om så här valde man färg efter eget tycke. Till kottarna målades också plattor som kottarna ska limmas på.




När alla målat gick vi ut i det för dagen mycket sköna vårvädret. Några hade plockat fram en stor fallskärm som vi lekte med. Man kunde hissa den upp och ner och springa under den, barnen sa att det kändes som att vara i ett tält. 


När vi kom in igen firade vi en kompis som fyllt 3 år, grattis säger vi och sjöng vackert och stämningsfullt. Vi åt god kyckling med klyftpotatis.

I samlingen idag passande vi på att öva på formerna igen. Man fick välja ett visst antal "diamanter" och sedan blev man ombedd att lägga dessa på någon av de former vi övat på under året. Otroligt vad duktiga barnen är. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar