onsdag 1 april 2015

Onsdag 1/4

Så börjar förskoleveckan lida mot sitt slut. I morgon är det final på påskpysslandet och då står äggmålning på programmet. För de större barnen blir det sedan äggrullartävling medan de mindre kommer att få besök av två vilda djur.... Spännande värre. 

Hela veckan har vi pysslat på olika sätt. Vi har gjort, påskkycklingar och påskkaniner av muggar, vi har gjort påskägg av garn och tapetklister, vi har  målat och tryckt med vattenfärger och vi har limmat med limpistol och klistrat paljetter. En väldig aktivitet med andra ord. Vissa saker har blivit bra och andra har fått falla i glömska illa kvickt. 






Barnen tycks ha uppskattat det intensiva pysslandet. Det är kul att få möjlighet att testa olika metoder och material i sitt skapande. Dessutom gör ju allt jobb att man får öva väldigt mycket på att tvätta händerna, en bra kunskap att ha med sig. 


I morgon är det skärtorsdagen och om man vill får man komma utklädd och vill man inte är man mer än välkommen i alla fall.

Jo visst ja, i dag har vi ju en liten tjej som fyller 2 år hos oss, födelsedagsdegen är fixad och sången är avklarad, grattis säger vi igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar