torsdag 2 april 2015

Skärtorsdagen 2/4

Idag möttes man av ett helt gäng små utklädda barn på Småkrypen allt från färgglada påskkärringar till spindelmannen och katten Jansson.

Dagen på Myran startade med att vi efter frukost började måla våra ägg. Det var full aktivitet runt bordet och äggen dekorerades på det mest fantasifulla sätt.   Efter dekorerandet åt vi smaskig frukt. De större barnen tog sedan med sig sina ägg bakom röda skolan för att där utmana de andra äldre småkrypsbarnen i den årliga äggrullningen. 





Det var ett taggat gäng som tågade ut på skolgården för att drabba samman i äggrullning, priset var en guldglimmande krona. 


Myrans kids kämpade på mer än väl men vinsten gick till en påskgubbe från Fjärilen, vi lyfter på hatten och gratulerar årets vinnare. 





Undertiden på småkrypsgården underhöll en jättestor tiger och en kanin de mindre småkrypen med mini-röris, underbart att höra så många skratt och glada rop från barnen, gympan pågick så länge att även de äggrullstävlande barnen hann vara med en stund. När passet var slut bjöds alla som ville på russin! 





En riktigt glad påsk önskar vi alla barn och föräldrar på Myran. 

// Charolina, Emma, Edvin och Gustav 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar