torsdag 18 oktober 2018

Tack!

Vad roligt att så många hade möjlighet att komma på föräldramötet i tisdags! Vi hoppas att ni hade en trevlig stund tillsammans och att vi kunde ge er något av innehåll.  Under kvällen pratade vi om läsårets tema "Tillsammans", informerade om lite kommande händelser, visade en liten film ifrån verksamheten och det bjöds på lite fika.


Protokoll ifrån kvällen kommer att skickas till er via mail.


Igår, onsdag, fick vi besök av en ny liten kompis som ska börja hos oss på Myran. Vi hoppas att han och hans familj ska känna sig varmt välkomna till Myran!

 En fotograf hade igår letat sig ut till förskolan för att föreviga barnen. Eftersom det är en fantastiskt fin höst vi har, så passade det bra att ta kortet ute på gården. Det var förstås inte helt lätt att förstå att man ska sitta still för att det ska tas kort. Eftersom en av Myran personalen för dagen var hemma p.g.a. sjukdom, så fick vi  tacksam förstärkning på fotot av en personal från Nyckelpigan. Och så vitt vi vet så har alla vi som var där för dagen fastnat på kortet...


Idag har vi fortsatt inskolningen av vår nya kompis och det blev en stunds gemensam lek inne på Myran. Under inskolningen kommer temaarbetet att ta en paus, men det finns ju gott om andra lärsituationer i den pedagogiska verksamheten. Idag plockade vi istället fram sagan om "Bockarna Bruse", vilket ger tillfälle att öka både barnens ordförråd och ordförståelse. Innan lunch övade vi på färger samt att räkna.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar