torsdag 19 november 2015

Torsdag 19/11

Efter att ha hunnit med både en hel del lek och memoryspel under morgonen var det dags att provtända alla ljuslyktor som tillverkats på Småkrypen de senaste veckorna. Inne på den stora röda mattan vid motorikbanan brann alla snygga ljuslyktor en stund för att se hur snyggt det kommer bli på Stortorget imorgon kväll. Barnen var väldigt stolta över sina lyktor! 




I tisdags hade treåringarna gemensamma aktiviteter nere på grusplanen vid Åbyvallen. Myrans treåringar kom glatt tillbaka och berättade om daggmaskarna, eller var det ormarna, som de sett i vattenpölarna där. Idag fortsatte därför vår student Therese att jobba med maskar tillsammans med treåringarna. De tittade på bilder av maskar, pratade om vilka färger de hade och valde sedan utifrån det ut passande tuschpennor för att rita egna maskar. 




Fortsättning följer på daggmasktillverkningen, nästa vecka tänkte vi att barnen skulle få använda sig av andra material i skapandet. Nu är hela gänget ute och leker på gården i vad som är kvar av gårdagens vattenpölar bland annat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar