onsdag 20 maj 2015

Onsdag 20/5

Tänk att maj snart är slut och så även vårterminen. Det är en hektisk och händelserik tid på förskolan. Sammanslagningen för Åbyskolan planeras i år till veckorna 28 till och med 32. Då Tegelskolan ska få ny ventilation kommer vi att hålla till på Humlan under denna perioden. Det finns en plan för hösten på Myran och tanken är att Charolina, Emma och Gustav fortsätter på avdelningen, vad som sker med Edvin är fortfarande inte bestämt. För de barn som ska lämna oss för Humlan pågår överskolningen för fullt och det känns som att det är ett taggat gäng som gör sig redo för flytten. 

Imorgon är det dagsa för förskolans dag. Barnen kommer att bli erbjudna olika stationer med aktiviteter och vi hoppas på en kul dag med mycket bus och skratt. Från 13:30 kommer vi slå upp dörrarna för föräldrar, syskon och andra anhöriga och bjuda på drop-in-fika. Vi har tillsammans med övriga avdelningar bakat coola kakor som enligt uppgift är mycket goda och snygga. Alla är hjärtligt välkomna. 


Idag har vi bland annat lekt "björnen sover", degat och lekt ute i det fina vädret. Ett par av barnen har tillsammans med kompisar från de andra småkrypsavdelningarna varit och lekt nere på Humlan under förmiddagen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar