torsdag 12 februari 2015

Torsdag 12/2

Idag samlades alla treåringar från Småkrypen tillsammans i gymnastiksalen, för att lära känna varandra lite bättre inför starten på Humlan till hösten. Ifrån Myran var det idag två förväntansfulla tjejer som följde med. Först blev det cirkelstopp, när tamburinen tystnade skulle alla hitta en cirkel att ställa sig i. Antalet cirklar krymptes under tidens gång,så mot slutet gällde det att samarbeta bra för att alla skulle få plats i de få cirklar som var kvar. Efter detta plockades mattor och bommar fram för olika stationer. Vi avslutade sedan stunden i gympasalen med lite frukt


 

Medan gänget var i gympasalen målade de barn som ville alla hjärtans dags-hjärtan. Det blev även idag fina resultat och upplevelse är att barnen var nöjda med sina alster. När vi lekt och målat klart käkade vi kiwi, päron och banan gick vi ut och leket på gården. På gården startades ett härligt bygge i sandlådan, det blev ett slott eller kanske en pyramid.
 



Efter lunch var det så dags att ta fram våra gipshänder, och tänk dom var klara! Barnen fick frågan hur händerna kändes i dag.

- Dom är jättehårda!

- Åh alldeles lena. 

Vi passade på att måla våra händer också. Nu har vi två färgglada händer som ligger på tork och vi måste fundera ut ett sätt att hänga upp mästerverket. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar